Advertisement

Esenyurt Da Yangın - Gb6xro Bkbgx0m : Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı yangın saat 12.30 sıralarında akşemsettin mahallesi'de bulunan fatih sanayi sitesinde çıktı.

Esenyurt Da Yangın - Gb6xro Bkbgx0m : Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı yangın saat 12.30 sıralarında akşemsettin mahallesi'de bulunan fatih sanayi sitesinde çıktı.. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten. İstanbul valiliği, yer yer patlamaların da yaşandığı yangının söndürüldüğünü açıkladı.

İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten.

Esenyurt Ta Korkutan Yangin Son Dakika Haberleri
Esenyurt Ta Korkutan Yangin Son Dakika Haberleri from i4.hurimg.com
Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Olay, esenyurt i̇stiklal mahallesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşti. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Esenyurt i̇ncirtepe mahallesi i̇nönü caddesi 253.

Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı.

Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı yangın saat 12.30 sıralarında akşemsettin mahallesi'de bulunan fatih sanayi sitesinde çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta mobilya dükkanında korkutan yangın. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangın kontrol alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın itfaiyenin yarım saat süren müdahalesiyle söndürüldü. Edinilen bilgiye göre, esenyurt akşemseddin mahallesi 296.

Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. Yangın itfaiyenin yarım saat süren müdahalesiyle söndürüldü. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını.

Mv3rchji71r Km
Mv3rchji71r Km from i4.hurimg.com
Çıkan yangın kısa sürede fabrikayı kapladı ve yanında bulunan alüminyum ve tekstil üretimi yapan fabrikalara da sıçradı. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan büyüyerek yan fabrikalara da sıçrayan yangın ile ilgili i̇stanbul büyükşehir esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını.

İstanbul valiliği, yer yer patlamaların da yaşandığı yangının söndürüldüğünü açıkladı.

Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını. Esenyurt'ta apartmanın çatı katı ve çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangın itfaiyenin yarım saat süren müdahalesiyle söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadığı yangın saat 12.30 sıralarında akşemsettin mahallesi'de bulunan fatih sanayi sitesinde çıktı. Çatı katında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken.

İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Valilik, yangının kontrol altına alındığını ve can kaybının olmadığını. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri.

Esenyurt Ta Korku Dolu Anlar Son Dakika Haberleri
Esenyurt Ta Korku Dolu Anlar Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Edinilen bilgiye göre fabrikanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten. Yangın, sabah 04.30'da esenyurt i̇lçesi akşemsettin mahallesi 230 sokak üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin. Esenyurt'ta bir palet fabrikada çıkan büyüyerek yan fabrikalara da sıçrayan yangın ile ilgili i̇stanbul büyükşehir esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta lojistik firmasına ait depoda beyaz eşyaların tutulduğu kısımda yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İstanbul büyükşehir belediyesi'nden yapılan açıklamada esenyurt akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Edinilen bilgiye göre, esenyurt akşemseddin mahallesi 296. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. Yangın büyüyerek yandaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına da sıçradı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki.

Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor esenyurt yangın. İstanbul esenyurt'taki bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar