Advertisement

Şeyma Subaşı Ayrıldı : Şeyma Subaşı ile Guido Senia ayrıldı! | Hür Haber - Ancak son günlerdeki paylaşımlarında tek başına olan fotoğrafları koyuyordu.

Şeyma Subaşı Ayrıldı : Şeyma Subaşı ile Guido Senia ayrıldı! | Hür Haber - Ancak son günlerdeki paylaşımlarında tek başına olan fotoğrafları koyuyordu.. Şöyle bir ortamda sorulacak en güzel soru sadece şudur: Şeyma subaşı kötü haberden sonra yıkıldı: Hayranları ayrılık iddialarını araştırmaya başladı. Subaşı sevgilisi mohammed alsaloussi ile olan bütün fotoğraflarını sildi. Şeyma subaşı neden ayrıldı? ile etiketlenen konular.

Şeyma subaşı'nın eşi acun ilıcalı'yı instagram'dan takipten çıkardığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Hayranları ayrılık iddialarını araştırmaya başladı. Boşanmasının üzerinden 24 saat geçmeden havalimanına giden subaşı, kızı melisa'yı valizinin üzerinde taşırken çektiği videoyu, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Bebeğini kaybetmesinin ardından ibiza'da arkadaşlarıyla görüntülenen şeyma subaşı'nın yanında mısırlı iş insanı mohammed alsaloussi'nin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğünü takmaması akıllara ayrılık ihtimalini getirmişti. Şöyle bir ortamda sorulacak en güzel soru sadece şudur:

Şeyma Subaşı'nın hayalleri suya düştü! Sevgilisinden ...
Şeyma Subaşı'nın hayalleri suya düştü! Sevgilisinden ... from foto.haberler.com
Ayrılık sonrası yapacağı paylaşımlar merakla beklerken şeyma subaşı, i̇stanbul'dan ayrıldı. Adliyeye birlikte gelen subaşı ve ilıcalı'nın neşeli oldukları görüldü. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan subaşı, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Vallahi ayrıldı mı acunla şeyma subaşı hiç bişe anlamadım bana bilgi verin yav mrk ettim kedi gibi iyimi. Acun ilıcalı ve şeyma subaşı'nın ayrıldığına dair ortaya atılan iddialara cevap geldi. Şeyma subaşı, sevgilisi guido senia'dan ayrıldığı iddialarına yanıt verdi. Art arda gelişen olaylar sonrasında şeyma subaşı'nın yaptığı tatilde kız arkadaşlarının olması, şeyma subaşı ayrıldı mı sorularını beraberinde getirdi. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim.

Subaşı, ayrılık iddiasıyla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Ibiza'da objektiflere takılan ünlü fenomenin parmağında yüzük olmaması detayı dikkatlerden kaçmadı. Guido'yu takip ediyor ama guido şeyma'yı takipten çıkmış. Acun ilıcalı şeyma subaşı'na aylık 125 bin tl nafaka ödeyecek. Şeyma subaşı uzun bir süredir, mısırlı iş insanı mohammed alsaloussi ile aşk yaşıyor. İddialara göre, i̇talyan sevgilisinin kabarık faturalarını ödemekten sıkılan şeyma subaşı ayrılık kararı aldı. Uzun süredir aşk yaşadığı ve uğruna i̇talyanca öğrenmeye başlayan şeyma subaşı, sevgilisinden ayrıldı. Şeyma subaşı neden ayrıldı? ile etiketlenen konular. Ancak son günlerdeki paylaşımlarında tek başına olan fotoğrafları koyuyordu. Sık sık yurt dışı tatilleri yapan şeyma subaşı ve guido senia'nın ayrıldığı iddia edildi. Acun ilıcalı ile olan 14 aylık evliliğini dün silivri adliyesi'nde sonlandıran şeyma subaşı, ayrılıktan sadece birkaç saat sonra bebek'te bulunan mekanına gitmiş ve burada çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Instagram'dan guido ile birlikte çektirdiği bütün fotoğrafları silmiş. Subaşı'nın aşkta yine yüzü gülmedi. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan subaşı, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz gün instagram'ın story bölümünden yaptığı paylaşımla dikkat çeken şeyma subaşı, guido senia ve ailesiyle birlikte çekildikleri resimleri henüz kaldırmadı. Şöyle bir ortamda sorulacak en güzel soru sadece şudur: Bakalım şeyma subaşı, konu ile alakalı bir açıklama yapacak mı? Şeyma subaşı, sevgilisi guido senia'dan ayrıldığı iddialarına yanıt verdi. Sosyal medya hesabı instagram'dan sıklıkla paylaşım yaparak hayatının birçok anını paylaşan şeyma subaşı, uzun bir süredir sevgilisi guido senia ile bir paylaşım yapmadı.

Şeyma Subaşı sevgilisiyle ayrıldı mı? 'Bebeğimi kaybettim ...
Şeyma Subaşı sevgilisiyle ayrıldı mı? 'Bebeğimi kaybettim ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Peki şeyma subaşı ve sevgilisi ayrıldı mı ? Şeyma subaşı yine magazin dünyasının gündemine oturdu. Şeyma subaşı neredeyse apar topar i̇stanbul'dan ayrıldı. Ünlü çift instagram hesabından birbirlerini takip etmeyi bırakıyor. Ayrıca acun ilıcalı şeyma subaşı'nın bebek'teki healtyhish kafenin ortaklığına devam edecek. Subaşı'nın aşkta yine yüzü gülmedi. Şeyma subaşı, uzun yıllardır aşk yaşadığı acun ilıcalı ile 15 ay evli kaldıktan sonra tek celsede boşandı. Şeyma subaşı sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda genellikle sevgilisi guido senia ile birlikte fotoğraflar paylaşıyordu.

Attığı her adımla gündeme bomba gibi düşen şeyma subaşı, zor günlerden geçtiğini sosyal medya hesabında duyurmuştu.

Attığı her adımla gündeme bomba gibi düşen şeyma subaşı, zor günlerden geçtiğini sosyal medya hesabında duyurmuştu. Hayranları ayrılık iddialarını araştırmaya başladı. Acun ilıcalı şeyma subaşı çocukları olan melisa'nın masraflarını acun ilıcalı karşılayacak. Hamile olduğunu ve evleneceğini açıklayan subaşı, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından bir açıklama yaparak, bebeğini kaybettiğini duyurdu. Ibiza'da objektiflere takılan ünlü fenomenin parmağında yüzük olmaması detayı dikkatlerden kaçmadı. Şeyma subaşı, acun ilıcalı ile boşanmasının ardından guido senia ile aşk yaşamaya başlamıştı. Her fırsatta soluğu sevgilisinin yanında alan subaşı ve dj sevgilisi sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıkarırken birlikte oldukları fotoğrafları ise henüz silmedi. Vallahi ayrıldı mı acunla şeyma subaşı hiç bişe anlamadım bana bilgi verin yav mrk ettim kedi gibi iyimi. Acun ilıcalı, rızası olmadan hamile kalan, beş yıllık sevgilisi şeyma subaşı ile ilişkisini noktaladı. Boşanmasının üzerinden 24 saat geçmeden havalimanına giden subaşı, kızı melisa'yı valizinin üzerinde taşırken çektiği videoyu, sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Şeyma subaşı kameralara yakalanınca sevgilisi guido ile ayrılık iddialarına da yanıt verdi. Instagram'dan guido ile birlikte çektirdiği bütün fotoğrafları silmiş. Subaşı'nın aşkta yine yüzü gülmedi.

Eski eşi acun ilıcalı ile birlikte yemek yiyen şeyma subaşı, mekan çıkışında magazin muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Acun ilıcalı şeyma subaşı çocukları olan melisa'nın masraflarını acun ilıcalı karşılayacak. Görüldüğü gibi şeyma subaşı ile sevgilisi ayrıldı mı sorusuna yine net bir yanıt yok. Şeyma subaşı yine magazin dünyasının gündemine oturdu. Acun ilıcalı'nın eski eşi şeyma subaşı sevgilisi senia guido'dan ayrıldı deniyor.

Şeyma Subaşı sevgilisiyle ayrıldı mı? 'Bebeğimi kaybettim ...
Şeyma Subaşı sevgilisiyle ayrıldı mı? 'Bebeğimi kaybettim ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Acun ilıcalı, rızası olmadan hamile kalan, beş yıllık sevgilisi şeyma subaşı ile ilişkisini noktaladı. Bir süredir aşk yaşadığı ve uğruna i̇talyanca öğrenmeye başlayan şeyma subaşı, sevgilisini takipten çıkardı. Acun ilıcalı ile yemek yiyen subaşı, özel hayatıyla ilgili açıklamalar yaptı. Şeyma subaşı ile nişanlısı mohammed alsaloussi'nin ayrılık nedeni ne büyük merak konusu oldu. Eski eşi acun ilıcalı ile birlikte yemek yiyen şeyma subaşı, mekan çıkışında magazin muhabirlerine açıklamalarda bulundu. Önceki gün guido senia'yı i̇talya'ya uğurlayan subaşı, ardından tatil için bodrum'a gitmişti. Subaşı ayrılık iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Şeyma subaşı, uzun süredir birlikte olduğu i̇talyan sevgilisi guido senia ile yollarını ayırma kararı aldı.

Ibiza'da objektiflere takılan ünlü fenomenin parmağında yüzük olmaması detayı dikkatlerden kaçmadı.

Görüldüğü gibi şeyma subaşı ile sevgilisi ayrıldı mı sorusuna yine net bir yanıt yok. Şeyma subaşı ayrılık iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Acun ilıcalı ve şeyma subaşı'nın ayrıldığına dair ortaya atılan iddialara cevap geldi. Ayrıca acun ilıcalı şeyma subaşı'nın bebek'teki healtyhish kafenin ortaklığına devam edecek. Acun ilıcalı şeyma subaşı çocukları olan melisa'nın masraflarını acun ilıcalı karşılayacak. Şeyma subaşı uzun bir süredir, mısırlı iş insanı mohammed alsaloussi ile aşk yaşıyor. Medya patronu acun ilıcalı'dan boşanmasının ardından guido. Vallahi ayrıldı mı acunla şeyma subaşı hiç bişe anlamadım bana bilgi verin yav mrk ettim kedi gibi iyimi. Şeyma subaşı ise hakkında çıkan iddialara, 'beni biraz bırakın. Bebeğini kaybetmesinin ardından ibiza'da arkadaşlarıyla görüntülenen şeyma subaşı'nın yanında mısırlı iş insanı mohammed alsaloussi'nin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğünü takmaması akıllara ayrılık ihtimalini getirmişti. Şöyle bir ortamda sorulacak en güzel soru sadece şudur: Geçtiğimiz yıl eylül ayında fransa'nın marsilya kentinde evlenen acun ilıcalı ile şeyma subaşı, boşanma kararı aldı. Acun ilıcalı, rızası olmadan hamile kalan, beş yıllık sevgilisi şeyma subaşı ile ilişkisini noktaladı.

Posting Komentar

0 Komentar